Új játszótér Cserépváralján

Cserépváralja új ékességet kapott, hiszen a falu központjában olyan a mai kor igényeinek megfelelő játszótér, valamint emlékpark és pihenőpark került kialakítása, amely mellett nem mehet el az ember. Esztétikus, igényes, különleges, modern és konzervatív egyben.
A Hősi emlékművet felújítottuk, környéke emlékpark lett, méltó helye lesz ez a minden évben ismétlődő „Doni megemlékezésnek”. Az eddigi években gyertyák fénye mellett zajlott a megemlékezés, ezt most már díszvilágítás váltja fel.
A terület északi részén játszóteret a alakítottunk ki, az eddigi vas elemeket, biztonságosabb,  az EU-konform szabályainak megfelelő elemekre cseréltük. Található itt hinta, csúszda, de fedett homokozó és madáretető is.
A játszótér körül elhelyezett padok a pihenőparkba vezetnek át. A háromszög alakú téren kőbeton díszburkolatú sétaút vezet körbe. A patakhíd melletti gyalogos csomópont sok díszítő elemet tartalmaz. Virágdíszek, talajtakaró cserjék és pázsitfelület teszi gazdagon változatossá ezt a területet.jacco1jacco2jacco3

Módosítás: ( 2010. október 11. hétfő, 12:03 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük