“Csendes-zug” Vendégház

 

Szeretettel várjuk önt Cserépváraljára a négy napraforgó minősítésű falusi vendégházunkba.

Amennyiben túrázni szeretne, vagy csak pihenésre vágyik a Csendes-zug vendégház a legjobb választás az Ön számára,mivel a vendégház a település központjában található, amely mégis  a falu legnyugodtabb legcsendesebb része.
A vendégház 8+2 fő befogadására alkalmas önálló vendégház, mely két különálló lakrésszel rendelkezik. Az, egyik lakrész egy két légterű 3+3 fős családi szoba a másik egy 2 fő + 2 fős pótágyazható szoba. A szobák ízléses fenyőbútorokkal kerültek berendezésre. Minden szoba televízióval, DVD-lejátszóval, internet-csatlakozással +(wi-fi), légkondicionálóval, saját vizesblokkal rendelkezik. A vendégek részére az ágyneműn túl törölközőt is biztosítunk.

A vendégház tágas udvarán a szabadtéri főzést kedvelőit várja egy 50 m2-es kemencével, grillezővel, sparhelttel, beépített főzőüsttel, konyhai pulttal, mosogatóval, padokkal rendelkező kerti konyha.

A vendégek pihenését szolgálja továbbá a 3 x 4 méteres kültéri medence, napozóágyak. Parkolás zárt udvaron.  SZÉP- kártyát elfogadok.

Amennyiben többet kíván megtudni a Csendes-zug vendégházról, kattintson: www.csendeszug.hu  honlap elérhetőségre.

Elérhetőségeim: csendeszug@gmail.com

Tóthné Telekes Ágota: 30/631-6711

Szállásfoglalási igény elküldése

  Érkezés:
  Távozás:
  Éjszakák száma: * Igényelt szobák száma: *
  Érkező felnőttek száma: * Érkező gyerekek száma: *

  Személyes adatok megadása

  Név: * E-mail cim: *
  Cim: * Telefonszám: *
  Fizetési mód:*
  Egyéb információk (gyermekek kora, szoba típus, háziállat, stb...):
  Ellenőrző kód: captcha