Adományosztás

Kamrás Ria megszépítette a karácsonyt!

Hétfőn ünnepi meglepetésben részesültek Cserépváralja lakói.

December 15-e délután a Turisztikai Fogadóközpontban ismerős vendéget fogadtunk. Nem is igazán vendég az illető hiszen Kamrás Riát sokan személyesen is ismerjük, szülei itt élnek, településünk lakói. Ria nemrég keresett meg minket és jelezte, hogy az ünnepekre való tekintettel valami különlegeset tervez. Ő is jól ismeri a községet és tudja, hogy sajnos sokan nem a legideálisabb körülmények között, nélkülözve vagy magányosan töltik az ünnepeket.

Az ember sosem felejti el a hozzá közel állókat, Ria pedig ennek szellemében nem kevesebb, mint 10 háztartásnak hozott karácsonyi meglepetéscsomagot és további szétosztandó adományról is gondoskodott. A csomagokban tartós élelmiszer, tészta, cukor, olaj és egyéb fontos dolgok voltak, illetve a bőséges újévkezdéshez még lencsét is kaptunk szép számmal.

Hogy kicsik és nagyok is boldogok legyenek, Ria a gyerekekre is gondolt: „zsákjából” előkerült minden jó, játékok, babák és szörp is.

A rászorulókat a Fogadóközpontba hívtuk össze, ahol Ria köszöntötte őket, majd együtt adtuk át a csomagokat. Örömmel tapasztaltuk, hogy a meglepetés sokat jelent mind neki, mind az
összehívottaknak, akik láthatóan boldog megszeppentséggel fogadták a korai Jézuskát.

Amikor megkérdeztük őt, Ria elmondta, hogy régi nagy vágya teljesült ezzel, és reményei szerint jövőre is ajándékokkal látogat majd vissza. Hozzátette, hogy kollégái is támogatták a kezdeményezést, és egyre több segítségre számít majd. Szeretné, ha ezzel jó példát mutatna és másokat is ösztönözne.

Mindenki nevében nagyon szépen köszönjük a segítséget, az örömöt, amit ezzel okozott, és mi is a legjobbakat kívánjuk neki!
Ha többet szeretnél tudni Kamrás Riáról, akkor látogass el az oldalára http://riakamras.com/hu/ !

Ezúton is Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük